راهنمای خرید ساز

راهنمای خرید ساز

 

یکی از مهم ترین ها،انتخاب ساز مناسب،شناخت آن و تهیه ساز می باشد.در مقاله راهنمای خرید ساز با ما همراه باشید…

 

موسیقی و انتخاب ساز

قبل از ورود به دنیای موسیقی،بهتر است نسبت به روحیات خود شناخت کاملی داشته باشیم.

به سلیقه موسیقایی خود دقت کنید و ببینید چه سبک از موسیقی است که وقتی آنرا میشنوید غرق در دنیای خود شده و حالتان دگرگون میشود،بطوری که گاهی حس میکنید نغمه ها با شما صحبت میکنند،به گونه ای که نا خودآگاه بدنتان با موزیک همراه میشود و اصطلاحا (مو به تنتان سیخ میشود).

شناخت سلیقه موسیقایی به شما در انتخاب سبک موسیقی کمک میکند و یک مرحله به انتخاب صحیح ساز نزدیک میشوید.

همانطور که میدانید سبکهای مختلفی از موسیقی وجود دارد که این تنوع سبک،سازهای مختلفی را بوجود می آورد.برای مثال:موسیقی سنتی و موسیقی محلی ایران که در آن سازهایی چون تار و سه تار،سنتور،تنبور،کمانچه،نی،دهل،نی انبان،دمام،سرنا،چنگ و…

یا سبک موسیقی کلاسیک،جاز(جَز)،پاپ،راک،متال،بلوز،کانتری و… که با تحقیق و بررسی میتوانید اطلاعات مفیدی از سبک مورد علاقه خود بدست آورید؛سپس با توجه به سازهای مورد استفاده در آن سبک،قدمی دیگر به سازی که مناسب روحیات شماست نزدیکتر شوید.

 

شناخت و تهیه ساز

توجه داشته باشید که برای انتخاب آگاهانه و صحیح ساز خود،ابتدا باید تحقیقاتی را در رابطه با سازهای مرتبط با سبک موسیقی خود انجام بدهید،همانطور که در بالا به آن اشاره شد؛

می توانید به بخش سازشناسی ما مراجعه کنید و اطلاعاتی در رابطه با سازها،کارایی،ساختار،تاریخچه و نحوه صدادهی و نواختن آنها کسب کنید.

پس از انتخاب ساز خود،باتوجه به اطلاعاتی که از ساختار و ظاهر ساز بدست آورده اید،پیشنهاد میشود ویدیوهایی از نواختن ساز مد نظرتان ببینید تا با صدای آن آشنا شوید.برای دیدن اجرای سازها میتوانید از آپارات دیدن کنید.

در نهایت،با آگاهی و شناخت کافی،می توانید بهترین ساز متناسب با سلیقه و بودجه خود را تهیه کرده و از نواختن آن لذت ببرید.

جالب است بدانید که موسیقی و خصوصا نواختن یک ساز،علاوه بر یک هنر و مهارت،فواید بسیاری برای روح و جسم دارد که در اینجا می توانید مطالعه کنید.

فهرست مطالب

فهرست مطالب

اطلاعات مقاله